середа, 6 квітня 2022 р.

Незнайомі предмети можуть бути вибухонебезпечними

Фахівці Аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС знищили 2 одиниці вибухонебезпечних предметів, які несли реальну загрозу місцевим мешканцям, оскільки знаходилися безпосередньо в житлових будинках громадян в одному з районів Запорізької області.  Також, впродовж доби піротехніки знищили 1 одиницю безпечних залишків РСЗО Ураган, яку виявили громадяни на території свого домоволодіння. 

У Державній службі з надзвичайних ситуацій нагадують, що не можна піднімати, а тим більше, приносити додому незнайомі та підозрілі предмети, бо вони можуть нести реальну загрозу життю людини.  Також не можна піднімати й звичайні речі - нібито загублений телефон, інрашку тощо, бо вони можуть бути заміновані.

Співробітники ДСНС надали польову кухню у Токмаці для організації гарячого харчування місцевого населення. Ініціатива здійснюється спільно з Волонтерським корпусом Токмака, які генерують пожертви від населення, та закуповують на ці кошти необхідні продукти. Безкоштовно продукти надає птахокомбінат «Запорізький» (м‘ясо, яйця).

Також за минулу добу,  5 квітня, рятувальники ліквідували пожежу у Школі мистецтв в с. Інженерне Пологівського району та загоряння господарчої споруди у с. Підгірне Василівського району, що спричинені обстрілами російських окупантів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.