неділя, 10 квітня 2022 р.

Обстановка у Запорізькій області – без істотних змін

За інформацією з вищого штабу Сил оборони України, кожного дня ворог "отримує на горіхи" - російські фашисти несуть втрати. Так, станом на вечір 9 квітня 2022 року та ранок 10 квітня 2022 року підрозділи Сил оборони Запорізького краю знищили 17 окупантів, 1 танк, 1 бойову броньовану машину, 5 автомобілів та три 122-мм гаубиці Д-30, станцію радіоелектронної боротьби. Окрім того, підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони у взаємодії з іншим підрозділом ЗСУ знищили танк Т-72 та автомобіль ремонту бронетехніки МТО-80 окупаційних військ південніше села Малинівка, - повідомляє ЗОВА.

В Енергодарі ворогу вдалося створити радіостанцію «Радіо росії», на хвилях якої розповсюджують неправдиву і спотворену інформацію, ворожу пропаганду та крутять пісні, що оспівують путіна і велич рф. Крім того, окупанти із пропагандиською метою поширюють фото, як вони роздають нібито гуманітарну допомогу від росії пенсіонерам міста. Судячи з фото, продукти доставили лише чотирьом людям. У той самий час, вороги розшукують і викрадають чоловіків Василівського району, закидаючи їм надумані звинувачення у вбивствах та тероризмі.  

Також окупанти продовжують мародерерити по всій тимчасово окупованій території області. У місті Мелітополь вороги вивозять усю робочу сільгосптехніку та везуть у напрямку тимчасово окупованого Криму. Крім того, вкрали у селян 4 фури з селітрою.

Однак українські захисники та захисниці тримають оборону і поступово витісняють ворожі війська на окремих напрямках у Запорізькій області. Тож зберігаи‌мо спокіи‌! Підтримуємо наших захисників.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.