середа, 28 липня 2021 р.

Діти пільгових категорій з Молочанської громади оздоровилися у дитячому таборі

Десятеро маленьких жителів Молочанської громади (які мають статус дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників бойових дій) мали змогу відпочити на березі Азовського моря у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Факел».

Відпочинок для дітей був безкоштовним (включаючи переїзд до табору), за рахунок бюджету Молочанської територіальної громади.

«Факел» – це дитячий табір санаторного типу прямо на березі моря неподалік Бердянська. Крім купання на морі діти мали п'ятиразове харчування, куштувати гарячі, м'ясні і молочні страви, свіжі фрукти і овочі, сири і ковбаси, натуральні соки і кондитерські вироби. Розваги і дозвілля забезпечували дітям досвідчені вожаті-педагоги, які зробили відпочинок дітей насиченим і різноманітним. Проводились дискотеки, спартакіади, конкурси, ігри КВН, багаття і туристичні зльоти, квести, майстер-класи, музичні заходи, танцювальні батли, екскурсії в м. Бердянськ і морські прогулянки на катері, святкування дня Нептуна і на закриття зміни, а також багато-багато іншого. І, звичайно ж, купання в морі. На пляжі для них проводились оздоровчі процедури, вони грали, займалися спортом, засмагали. Загалом, за розповідями дітей, їм все дуже сподобалось. І сподіваємось, спогади про приємний відпочинок назавжди закарбуються в їх маленьких серцях. А Молочанська міська територіальна громада зробить все, щоб якомога більше дітей мали змогу оздоровитися влітку, щоб надати найширші можливості для відпочинку дітям соціально незахищених категорій, - говориться на сайті міської ради.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.