суботу, 17 липня 2021 р.

У Чернігово-Токмачанську згоріло поле пшениці. Відкрито кримінальне провадження

16 липня близько 18 години до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік села Чернігово-Токмачанськ сусідньої Чернігівської громади зайнялося поле з пшеницею.

На місце події відразу виїхали керівництво відділення поліції, співробітники слідчо-оперативної групи. Працівникам ДСНС в Запорізькій області вдалося її локалізувати. За попередніми даними, внаслідок пожежі вогнем пошкоджено близько 20 гектарів поля зернової культури. Постраждалих від пожежі осіб немає.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини загоряння, а також суму завданих збитків та осіб, які можуть бути причетними до вчинення цього правопорушення. За даним фактом слідчим відділення поліції №1, за процесуального керівництва Бердянської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Триває слідство. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.