середу, 28 липня 2021 р.

Триває ремонт дороги з Токмака до Оріхова

Розпочато поточний середній ремонт територіальної автомобільної дороги державного значення Т-04-08 Павлоград - Васильківка - Новомиколаївка - Оріхів - Токмак. Наразі ремонт ведеться від міста Токмак до національної автодороги Н-08 (Маріупольська траса).

Як повідомляє  Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, на 28 липня підрядник вже виконав фрезерування старого дорожнього покриття на відстані близько 7 км, проводить роботи з видалення парості та ремонту узбіч.

Проектом ремонту 29,5 км автодороги передбачено: фрезерування старого дорожнього покриття; роботи з регенерації/стабілізації; влаштування вирівнюючого шару; влаштування верхніх шарів покриття; встановлення дорожніх знаків та нанесення дорожньої розмітки.

На період виконання робіт можливі тимчасові обмеження руху транспорту. Тому, Служба автомобільних доріг у Запорізькій області закликає водіїв транспортних засобів бути уважними на дорозі, виконувати вимоги тимчасових знаків та не створювати перешкод для виконавців ремонтних робіт, а також інших учасників дорожнього руху.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.