вівторок, 27 липня 2021 р.

На Кубок двох районів з футболу

24 липня у рамках розіграшу Кубка Пологівського району з футболу Токмацький "Дизеліст" приймвав гуляйпільський "Еталон".

При тому, що у складі "Дизеліста" грали четверо зовсім молодих 15-16-річних хлопців, наша команда зі старту краще грала у пас, краще комбінувала. Але долю матчу вирішили дві помилки наших футболістів. Спочатку воротар на рівному місці випустив з рук м'яча, якого добив у ворота нападник гуляйпільців, а під кінець тайму токмачани забили собі автогол. Після цього гра "Дизеліста" розклеїлася і гості мали зо п'ять моментів, щоб збільшити рахунок. Втім рахунок так і залишився 0:2. І тепер на вихідних нас чекає матч-відповідь у Гуляйполі.

ФК "Молочанськ" відмовився грати з ФК "Алоінс-Бізон-Тех" (Більмак). За словами керівництва команди причини дві: несправедливе суддівство у першому матчі і відсутність коштів для поїздок. Відтак у другому півфіналі на Кубок Пологівського району зіграють "Алоінс-Бізон-Тех" і "Оріхів".

А паралельно ФК "Молочанськ" бере участь у відкритій першості Василівського району з футболу і у розіграші Кубка Василівського району. Останній матч команда провела у Благовіщенці проти місцевого "Дніпра". Результат - 3:3.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.