пʼятницю, 10 червня 2022 р.

Рашисти обстрілюють Оріхівську і Малотокмачанську громади північніше Токмака

До поліції щодня продовжують надходити повідомлення про наслідки ворожих обстрілів у Пологівському районі. Цього разу ворог поцілив по трьом населеним пунктам – Оріхову, селам Нестерянці та Малій Токмачці. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

Найгірша ситуація залишається в самому Оріхові. Російські загарбники щоденно здійснюють обстріли з важкої артилерії по мирному населенню. Внаслідок агресії страждають люди, втрачають своє майно та дах над головою.

Внаслідок обстрілу Нестерянки, мешканці села повідомили про руйнування їх будинків та дворової території. Вибуховою хвилею в помешканнях повибивало вікна з дверима. В деяких домівках сила вибуху була настільки сильною, що вмить повністю позривало дахове покриття.

Жителі Малої Токмачки повідомили про зруйновану будівлю місцевої лікарні. Після ворожого нападу приміщення амбулаторії залишилося без даху та вікон. Також на території одного з будинків снаряд потрапив у город, внаслідок чого в прилеглих житлових приміщеннях повилітали вікна. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.