вівторок, 28 червня 2022 р.

Рашисти намагаються переконати, що їхнє насилля викличе любов до росії. Ні, тільки презирство!

Жителі тимчасово окупованої Токмаччини протистоять російським окупантам можливими доступними методами. Наприклад, у Токмаці розповсюджують патріотичні листівки. Звісно, рашисти зі зброєю в руках продовжують терор.

Так, у селі Запоріжжя Молочанської громади двох місцевих жителів, які зірвали російський прапор з будівлі місцевої школи, змусили повісити його назад під ескортом озброєних російських солдатів.

Знаю особисто, що зрадників рідної землі у нашому селі одиниці. А ці мужики поступили по совісті, як поступила б більшість жителів села. Ось тільки коли на беззбройних людей спрямована зброя, виявляти патріотизм неможливо.

А те, що відбулося, окупанти продемонстрували на пропагандистських каналах, нібито прапор зірвали хулігани, а потім "ввічливі люди" їх переконали розкаятися і повісити прапор назад. Все це розраховано на людей, які не можуть мислити. У росії такі всі, бо за них думає телевізор.

Насправді, окупація нашої землі росіянами зробила гірше всім і кожному. Ніхто не скаже, що йому  стало краще -  ні аграрій, ні робітник, ні педагог, ні лікар. Навіть найбільш проросійським персонажам стало гірше.

І тільки російські окупанти намагаються себе переконувати, що їхнє насилля викличе любов до росії. Ні, тільки презирство!

Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.