четвер, 30 червня 2022 р.

Проблеми у Токмацьких і Василівських електромережах, в Оріхові зник газ

29 червня через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання залишились 21 157 абонентів у 79 населених пунктах Запорізької області, - повідомляє ЗОВА.

Протягом доби виникали пошкодження у Василівських та Токмацьких електромережах, внаслідок чого знеструмлювалися 144 домівки у м. Степногірськ та 8 споживачів Токмацьких електромереж. На ранок всі порушення усунуті, споживачі заживлені.

ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 2 641 родини на території обслуговування Оріхівського районного відділення, знеструмлених через ворожі обстріли.

За наявною інформацією по області без газопостачання знаходиться 81 011 абонентів у 109 населених пунктах області. Залишаються відключеними від газопостачання 48 населених пунктів Бердянського та Мелітопольського районів через пошкодження магістрального газопроводу на території Донецької області.

Внаслідок обстрілів було пошкоджено газопроводи: магістральний газопровід діаметром 400 мм в районі с. Мирне Пологівського району, низького та середнього тиску у м. Оріхів та с. Солов’ївка Василівського району. Через ведення бойових дій та недопуск до місць пошкоджень проводити аварійно-відновлювальні роботи не має можливості.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.