четвер, 2 червня 2022 р.

Окупанти продовжують зосереджуватися на утриманні своїх позицій у Василівці, Токмаці, Очеретуватому

Окупанти продовжують зосереджуватися на утриманні своїх позицій у нашій області, удосконалюють фортифікації другої лінії оборони та нарощують інженерне обладнання в районі Дніпрорудного і Василівки. 

Окрім того, в районі Василівки та Мелітополя угруповання противника посилюються озброєнням і військовою технікою. Також в готовності утримуються підрозділи із застарілою та відновленою технікою, щоб у разі необхідності поповнити втрати рашистів в районі Токмака, Поліг, а також сіл Очеретувате Томацького району та Мирне Мелітопольського району.

У свою чергу підрозділи Сил оборони Запорізького краю продовжують тримати рубежі та захищати рідну землю. Протягом минулої доби наші воїни ліквідували 6 одиниць особового складу ворога та ще 9 поранили. Окрім того, було знищено станцію радіоелектронної боротьби, 5 одиниць автомобільної техніки та один ворожий літак. Ще один літак окупантів було пошкоджено.

Дякуємо нашим найкращим в світі захисникам. Ми знаємо, що вони обов'язково виженуть рашистську нечисть з Запорізької землі. Наша віра в наших воїнів така ж незламна, як і їхній бойовий дух.

Про це інформує Запорізька адміністрація.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.