суботу, 25 червня 2022 р.

Як шукати роботу? (Повідомляє обласний центр зайнятості)

«Не дивлячись на складну ситуацію на ринку праці в Запорізькому регіоні, служба зайнятості продовжує надавати послуги усім клієнтам: і роботодавцям, і шукачам роботи. І навіть на окупованих територіях нашим співробітникам вдається працевлаштовувати громадян із дотриманням українського законодавства. Наприклад, тільки у квітні в окупованому Приазов’ї працевлаштовано 105  осіб на сільгоспроботи.  У Запоріжжі теж є робота. Найбільший попит наразі у роботодавців  у металургійній галузі та галузі обслуговування. Тож, той хто потребує роботи, її отримає і  зможе внести свій вклад в розвиток економіки країни та підтримки ЗСУ», - говорить директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. 

Нині з 67 громад області 51 об’єднана територіальна громада  віднесена до переліку територіальних громад, на території яких проводяться бойові дії або тимчасово окуповані.

Пані Дуднік надала інформацію для роботодавців про особливості співпраці у нинішніх умовах.

Роботодавці можуть подати вакансію через  чат-бот @DCZWorkNowBbot,  її одразу  опублікують та почнуть підбір кандидатів, зокрема через  нові форми рекрутингу.

Для шукачів роботи  ресурси  для пошуку роботи:

Чат бот Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot

Телеграм канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Сайт Державної службиз айнятості dcz.gov.ua  розділ «Шукаю роботу» за посиланням  https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Якщо у Вас виникають питання, звертайтесь до «Сontact -центру» Запорізького обласного центру зайнятості за тел. 0 800 33 67 28.

Додаткову інформацію можна отримати у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Запорізького ОЦЗ за номером (061)233-11-47



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.