пʼятницю, 10 червня 2022 р.

Ситуацію в Пологівському районі обговорили з керівництвом громад

У обласній військовій адміністрації відбулася нарада щодо проблемних питань територій. Керівники територіальних громад звітували про поточну ситуацію щодо проблемних питань. 

Як зазначив голова Пологівської районної державної адміністрації Артур Крупський, наразі  єдиного варіанту розв'язання усіх наявних проблем немає, тому обласна влада займається оптимізацією планів дій по кожній території окремо.

Через активні бойові дії, які постійно відбуваються на територіях Пологівського району, є велика кількість пошкоджень серед інфраструктури, зокрема цивільної. Обговорили руйнування саме закладів освіти на територіях. Так, через напружену ситуацію та кількість евакуйованих дітей та вчителів постає необхідність пошуку альтернативних варіантів навчання. 

Обговорили фінансову та економічну ситуацію у Пологівському районі. За інформацією ЗОВА, на територіях продовжується виплата заробітної плати. У зв’язку з активними обстрілами та значними збитками, ситуація перебуває під особливим контролем обласної влади.

Наприкінці наради Артур Крупський вчергове звернув увагу на інтенсивність боїв, які відбуваються на території Пологівського району. У зв’язку з цим обласна влада наголошує на необхідності евакуації мирних мешканців з потенційно небезпечних точок. Що ж стосується руйнувань інфраструктури на територіях, голова РДА нагадав про важливість фіксації збитків задля подальшого їх відшкодування.                                          

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.