четвер, 23 червня 2022 р.

На Токмаччину та Мелітопольщину їдуть рашисти за 10 тисяч км!

російське командування стягує на територію України підрозділи з усієї країни. Це вже давно відомо, адже зібраних 190 тисяч відбірного війська їм не вистачило захопити за три дні Київ (справжня ціль плешивого старпера) і визволити Донбас (декларована ціль вижившого з розуму старикана).

За повідомленням Стратегічного командування ЗСУ на тимчасово окуповану частину Донецької області прибуло БТГр 155 обрмп (владивосток) ТОФ. До кінця червня планується на тимчасову окуповану частину Запорізької області доставити БТГр 83 окрема десантно-штурмова бригада (уссурійськ) ПДВ. 

Також було зафіксовано відправлення ешелону з технікою, у складі 12 РСЗВ "Град", 60 омсбр 5 армії східного військовго округу рф з населеного пункту монастирище. 

Тобто женуть з владивостока та уссурійська - майже 10 тисяч кілометрів. Не близький шлях, але це означає, що інших ресурсів під рукою, схоже, немає. 

Варто зазначити, що в кінці березня 2022 року в Україні було вбито заступника командира 83-ї окремої десантно-штурмової бригади підполковника Віталія Слабцова. А 28 березня в пункті постійної дислокації 83-ї окремої десантно-штурмової бригади пройшла церемонія прощання з загиблими в Україні  військовослужбовцями — орієнтовно 200 осіб. Ну нащо вони сюди їдуть?

Віталій Голод.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.