четвер, 16 червня 2022 р.

Ситуація на 22.00 15 червня 2022 р: Знищено 8 рашистів, 7 САУ і 2 склади окупантів

Станом на 22 годину 15 червня оперативна обстановка на Запорізькому напрямку суттєвих змін не зазнала. Підрозділи Сил оборони продовжують утримувати рубежі та захищати нашу землю від російських окупантів.

Основні сили й засоби загарбники продовжують зосереджувати в населених пунктах Василівка та у Василівському районі, а також  у Пологівському і Бердянському районах. Даних, які б свідчили про підготовку до ймовірного наступу в напрямках на міста Оріхів і Гуляйполе найближчим часом, не зафіксовано. На усіх рубежах по лінії розмежування ведуться стримуючі дії. 

За добу зафіксовано 26 обстрілів позицій підрозділів наших військ вздовж лінії зіткнення з усього спектру озброєння в районі населених пунктів: Кам’янське, Гуляйполе, Чарівне, Времівка, Залізничне, Оріхів, Малинівка, Червоне, Полтавка, Новосілка, Гуляйпільське, Темирівка і Ольгівське. Зокрема, населені пункти Гуляйполе, Гуляйпільське і Чарівне противник обстріляв з РСЗВ БМ-21 «Град». Населені пункти Чарівне, Ольгівське і Новосілка потрапили під вогонь танків. 

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції, завдають відповіді ворогу, знищуючи його живу силу та техніку. Протягом минулої доби наші воїни знищили:

особового складу - 8 осіб і 14 осіб поранили;

САУ 2с3 «Акація»  – 7 од.

Крім того, знищено 2 ворожі склади боєприпасів,  одну ворожу позицію і один спостережний пункт противника.

Підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони продовжують виконувати поставлені завдання, ведуть оборонні дії завдаючи втрат противнику по всій довжині лінії фронту в зоні відповідальності, - повідомляє ЗОВА.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.