середу, 15 червня 2022 р.

Червоний Хрест доставив до Запоріжжя будматеріали для ліквідації наслідків ворожих атак

Сьогодні Управління ДСНС отримало велику партію будівельних матеріалів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні. У подальшому їх будуть використовувати для здійснення першочергових аварійно-ремонтних робіт пошкоджених та зруйнованих цивільних об’єктів у населених пунктах. Про це повідомляє ЗОВА.

Представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста розповіли, що їх організація виконує свою місію у Донецькій, Луганській, Дніпропетровській, Запорізькій та інших областях України. Комітет допомагає тимчасово переміщеним особам, розповсюджує продуктові й господарські набори, продовжує підтримувати роботу інфраструктурних підприємств.  

До Запоріжжя організація доставила дизель-генератори різної потужності, плівку, плити ОСБ, ліс та інші необхідні для ремонту матеріали. 

- Ці матеріали можуть бути застосовані для швидкого ремонту будівель цивільного населення, які постраждали від обстрілів ворога. Ми привезли брус, дошку, брезент, який можна використовувати для накриття даху, плівку - для закриття вікон на деякий час. Матеріали будуть зберігатися у Запоріжжі та за потребами передаватися до громад регіону, - розповів представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні Степан Дмитрієв. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.