пʼятниця, 11 червня 2021 р.

Село Запоріжжя: множинні ножові поранення

У селі Запоріжжя, що на Токмаччині, від ножових поранень рятували чоловіка 36 років. 

На місці події працювала лікарська бригада. Постраждалого з множинними проникаючими пораненнями грудної клітини було госпіталізовано до лікарні.

За офіційною інформацією Обласного центру медичної допомоги та медицини катастроф, ймовірно чоловік сам собі наніс ножові поранення. 

Повідомлень з поліції поки що не надходило.

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Оновлено: 

Стало відомо, що у поліцію о 3:48 надійшло повідомлення про те, що місцевий житель 1991 року народження завдав собі ножові поранення.

Як повідомили в ГУНП, на місце події терміново прибула слідчо-оперативна група і лікарі швидкої медичної допомоги. В ході проведених слідчих заходів правоохоронці з'ясували, що молода людина живе разом з батьком 1969, з 2019 р. знаходиться на обліку у лікаря психіатра, неодноразово проходив лікування в психіатричних закладах, останній раз близько місяця тому.

10 червня у молодої людини відбулося загострення хвороби, він вів себе агресивно і неадекватно, неодноразово висловлював наміри про самогубство. Близько 4:00 ранку, коли батько відволікся, потерпілий взяв господарський ніж, вийшов на вулицю, сів на лавку і завдав собі кілька ударів в область серця. Постраждалого негайно доправили в місцеву лікарню, де прооперували. На даний момент його життю нічого не загрожує.

Слідчі дії тривають.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.