неділя, 20 червня 2021 р.

Токмачани взяли участь у встановлені національного рекорду зі скандинавської ходьби

19 червня відбувся Всеукраїнський флешмоб «Стань учасником рекорду України зi скандинавської ходьби», під час якого встановили національний рекорд, а саме – «Наймасовіша скандинавська ходьба».

Флешмоб проходив у режимі телемосту з іншими містами України та полягав у одночасному проходженні скандинавською ходьбою учасниками з різних населених пунктів України та кількох країн світу (Італії, Польщі, Білорусі, Казахстану).

Учасниками рекорду стали не менше тисячі чоловік, які одночасно о 10-00 годині 19 червня 2021 року стартувати у своєму населеному пунктів, зробивши відповідне селфі, фото, відео. Серед учасників були і група токмачан, повідомила одна токмачанка Ніна Якущенко, оприлюднивши фото.

Оголошення національного рекорду і його внесення до Книги рекордів Національного реєстру рекордів України відбулося в Катеринополі Черкаської області, звідки вийшла ініціатива організатора рекорду.

Як зазначають організатори з Української федерації скандинавської ходьби, після офіційного оформлення всі учасники флешмобу обов’язково отримують Диплом учасника рекорду та приймуть участь у розіграші цінних призів, серед яких 5 пар палиць для скандинавської ходьби, а також головний приз – смартфон.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.