вівторок, 15 червня 2021 р.

Керівник області відвідав Токмацьку БЛІЛ і влаштував "наганяй" будівельникам

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух відвідав Токмацьку багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування. У супроводі керівника лікарні, депутата облради Віталія Пасєвіна, керівництва Пологівської райдержадміністрації та Токмацької громади він ознайомився з ходом реконструкції приймального відділення, що здійснюється у рамках «Великого будівництва».

Загальна вартість проєкту 11,1 мільйона гривень. У березні з обласного бюджету були виділені 5,1 мільйона гривень. Гроші запорізький підрядник  ТОВ «Магістральбудмонтаж» отримав, проте роботи ведуться повільно. Готовність об'єкту – лише 63 відсотки.  Замовником виступає обласне управління капітального будівництва.

– Ми використовуємо всі можливості, щоб знайти гроші на розвиток нашої медицини та дати людям нову якість медичних послуг. Нинішні темпи нас абсолютно не влаштовують. Треба збільшити кількість працівників та у першу чергу робити приміщення для рентген-апарату, який вже закупили за кошти Державного бюджету. Паралельно треба робити всі документи на введення в експлуатацію, щоб відділення якнайшвидше повноцінно почало працювати, – підкреслив Олександр Старух.

Він поставив завдання підряднику завершити реконструкцію приймального відділення у Токмаці до Дня незалежності і пообіцяв жорсткий контроль щодо дотримання термінів будівництва.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.