четвер, 24 червня 2021 р.

Нова аптека мережі «Пигмалион»: Широкий асортимент і найнижчі ціни

У Токмаці на вул. Гоголя, 56 відкрилася нова аптека № 7 мережі ПП «Пигмалион». Знаходиться вона між міським ринком і автовокзалом.

Може здатися, що таких аптек у місті повно. Але ні, саме таких немає! Бо є в ній ряд особливостей.

Перша з них – найнижчі ціни у місті!

«У аптеці №7 є широкий вибір медпрепаратів (а всього їх у нас понад три тисячі найменувань) за цінами нижчими, ніж в інших аптеках міста. Аптека може повністю обслужити увесь «довгий» лікарський електронний рецепт, все є в наявності. За державною програмою «Доступні ліки» є великий асортимент медпрепаратів для лікування серцево-судинної системи та цукрового діабету. Ліки відпускаються з частковим і повним відшкодуванням за рецептами. Є дитяче харчування, сезонні засоби від комарів та від сонця, прибори для інгаляцій, фіточаї, гелі, мазі, біологічні активні добавки, ефірні масла, вітамінізовані батончики і льодяники для дітей та багато іншого», – розповідають керівниця мережі аптек ПП «Пигмалион» Інна Голубятнікова і завідуюча аптекою Наталія Шкарупіло.

Ще одна особливість нової аптеки – широкий вибір натуральної білоруської косметики, яка набирає популярності, що одразу оцінили молоді жінки.

І ще одна фішка – оснащення для безкоштовного вимірювання тиску. Таке нововведення починають застосовувати у деяких крупних аптеках. А в даному випадку це особливо зручно для жителів будинків навколо аптеки №7, що вже скористалися цією можливістю.

Аптека №7 працює щоденно з 7.00 до 19.00 (за пропозицією токмачан графік може бути переглянутий).

Телефон для довідок: 067 225 09 59.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.