неділя, 10 січня 2021 р.

У Токмаці сталася аварія на центральному водоводі

10 січня центр міста Токмака, в районі автовокзалу, залишився без води.

Стався порив сталевої труби діаметром 500 мм на центральному водоводі по вул. Гоголя, який побудований ще в кінці 60-х років минулого століття.

«Бригада водоканалу працює» - повідомила у facebook його керівниця Наталія Лісова, а наразі у мікрорайоні «Центральний» та частині мікрорайону «Калиновий» водопостачання призупинене.

Оновлено: 11 січня КП «Міськводоканал» ТМР повідомив, що в зв’язку з виникненням та ліквідацією аварії, яка сталась 10.01.2021 року, на ділянці головного водогону системи централізованого водопостачання міста, у застарілих металевих водопровідних трубах відбулось підняття осаду, в наслідок чого в мікрорайонах «Центральний» та «Калиновий» можливе тимчасове виникнення осередків брудної води.

Беручи до уваги вищенаведене, абонентам нашого Підприємства, у яких, в наслідок виниклої аварії, відбулось засмічення осадових фільтрів водомірних вузлів обліку, пропонуємо звертатись до відділу збуту (маркетингу) нашого Підприємства за контактним телефоном 4-55-61 (з 8:00 до 17:00).

Просимо з розумінням поставитись до тимчасових незручностей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.