пʼятниця, 29 січня 2021 р.

Відключати від електроенергії взимку та за умов пандемії соціально значущі об’єкти абсолютно неприпустимо

З 1 січня 2021 на ринку електроенергії відбулися зміни. Запрацювали нові правила постачання електрики для бюджетних установ. Споживачам, у яких немає нових договорів, можуть вимкнути світло.

За словами енергетиків, на сьогодні нові угоди ще не підписали 276 установ, серед них – дитсадки, школи, лікарні та клуби. Підготувати цей документ нескладно, а всі зразки є на сайті енергокомпанії. Проте ініціатива має йти саме від споживачів.

Відключати від електроенергії взимку та за умов пандемії соціально значущі об’єкти абсолютно неприпустимо. Доручаю профільним підрозділам облдержадміністрації спільно із «Запоріжобленерго» терміново розробити план вирішення проблемної ситуації, а керівникам територій – вжити заходів для оперативного укладення договорів. Наші діти не повинні страждати через законодавчі колізії, - на цьому наголосив очільник області Олександр Старух під час зустрічі з представниками ПАТ «Запоріжжяобленерго», повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.