середа, 13 січня 2021 р.

Депутату облради на сесії міськради міський голова договорити не дав

13 січня 2021 року відбулася шоста сесія Токмацької  міської  ради восьмого скликання (позачергова).

Працювало 25 депутатів з 34 обраних.

В ході своєї роботи депутати внесли зміни та доповнення до рішення міської ради від 24.12.20 р.  № 8 «Про бюджет  Токмацької міської територіальної громади на 2021 рік» та до Програм.

Так, на виконання рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік», збільшили доходи та видатки міського бюджету за рахунок:

- Дотації з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної дотації з державного бюджету на суму 2 765,214 тис.грн., - направили дотацію відділу освіти по школам на теплопостачання.

- За рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції (видатки на оплату праці з нарахуваннями педпрацівникам  інклюзивно-ресурсних центрів) (видатки споживання) – 1 224,207 тис.грн.

- За рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (видатки споживання) – 624,962 тис.грн.

- За рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (видатки розвитку) – 317,128 тис.грн.

- За рахунок субвенції з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (цільові видатки на лікування хворих на цукровий діабет на 1 півріччя) – 1 386,503 тис.грн. по програмі "Цукровий діабет  на 2021 рік".

За зверненням відділу освіти та відділу культури здійснили перерозподіл видатків по програмі «Програма забезпечення та дотримання прав на оплату праці працівників органів місцевого самоврядування  на період 2021 рік» - зменшили асигнування по відділу культури на суму 165,939 тис.грн. та відділу освіти на суму 258,861 тис.грн. і збільшили асигнування по виконавчому комітету в сумі 424,800 тис.грн.

Змінили назви та затвердили в новій редакції Статути закладів освіти Токмацької міської територіальної громади.

Припинили «Центр надання соціальних послуг» Остриківської сільської ради Токмацького району Запорізької області шляхом  ліквідації.

Прийняли безоплатно до комунальної власності Токмацької міської територіальної громади автобус КАВЗ 3271 та автобус спеціалізований для перевезення дітей марки БАЗ АВ 079.13 Ш.

В кінці сесії депутат Олександр Хомічук запропонував зібрати депутатів у цю п’ятницю на позачергову сесію та прийняти Звернення до вищих щаблів влади стосовно непомірно великих тарифів на газ.

А ось депутату Запорізької обласної ради Валерії Матвієнко, яка підняла питання медицини і харчування дітей у Токмацькій громаді, міський голова Ігор Котелевський договорити не дав, пославшись на регламент…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.