четвер, 21 січня 2021 р.

Депутати міськради стурбовані тарифним питанням (ЗВЕРНЕННЯ)

21 січня 2021 року на сьомій сесії Токмацької міської ради восьмого скликання (позачерговій) депутати розглянули всього два питання:

- Про звернення депутатів Токмацької міської ради 8 скликання до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо збільшення видатків на виплату пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово – комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово – комунальні послуги. (ВІДЕО 1)

Проект рішення, не підтриманий депутатами тут.

- Про звернення депутатів Токмацької міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України, депутата Верховної ради України Мельника П.В., генерального прокурора України Венедіктової І.В., антикорупційних органів України та до депутатів Запорізької обласної ради Ашурбекова А.А., Корнієнко Ю.В., Матвієнко В.В. та Пасєвіна В.В. щодо скасування підвищення цін на енергоносії та інші житлово – комунальні послуги, а також вдосконалення житлових субсидій громадянам. (ВІДЕО 2)

Проект рішення, що був підтриманий депутатами тут. (20 голосів з 24 присутніх)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.