вівторок, 26 січня 2021 р.

Токмачанин із застосуванням ножа напав на молоду жінку в міському парку. Вирок -7 років!

Відповідно до ст. 131-1 Конституції України в Україні діє прокуратура, яка здійснює, зокрема, підтримання публічного обвинувачення в суді.

Так, Токмацькою місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом вчинення місцевим мешканцем Токмацького району Запорізької області розбійного нападу (ч.1 ст.187 КК України).

За даними слідства у червні 2020 року 45-річний обвинувачений в ранковий час, перебуваючи в міському парку, із застосуванням ножа напав на молоду жінку, та з метою особистого збагачення, заволодів її мобільним телефоном, після чого зник з місця вчинення злочину.

У ході судових засідань обвинувачений, усвідомлюючи невідворотність покарання, не визнавав своєї провини та свідомо затягував розгляд кримінального провадження, однак за принципової позиції прокуратури, за результатами судового розгляду, суд призначив злочинцю максимальне покарання, передбачене санкцію ч. 1 ст. 187 КК України, у виді 7 років позбавлення волі.   

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.