вівторок, 16 лютого 2021 р.

Першого заступника керівника одного з токмацьких комунальних підприємств притягнуто до адміністративної відповідальності

Згідно положень ст.ст. 1, 65-1 Закону України «Про запобігання корупції» органи прокуратури віднесено до спеціально уповноважених суб’єктів у сфері протидії корупції.

Токмацькою місцевою прокуратурою забезпечено участь у розгляді Токмацьким районним судом справи про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією, відносно першого заступника керівника одного з місцевих комунальних підприємств за ч. 1 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Згідно протоколу про адміністративне правопорушення, який було складено органами Національної поліції за матеріалами Токмацької місцевої прокуратури, даний посадовець юридичної особи публічного права у 2020 році несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік.        

Постановою Токмацького районного суду від 05.01.2021, за принципової позиції Токмацької місцевої прокуратури, вказану особу притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.172-6 КУпАП та призначено адміністративне стягнення у виді штрафу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.