вівторок, 23 лютого 2021 р.

Токмачанин здійснив порубку дерев на території об’єкту природо-заповідного фонду

Відповідно до ст. 131-1 Конституції України в Україні діє прокуратура, яка здійснює, зокрема, організацію і процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, вирішення відповідно до закону інших питань під час кримінального провадження.

Так, під процесуальним керівництвом Токмацької місцевої прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Токмак у кримінальному провадженні за фактом незаконної порубки дерев на території об’єкту природо-заповідного фонду (ч. З ст. 246 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний 07.02.2021 року перебуваючи на території об’єкту природо-заповідного фонду - ландшафтного заказника місцевого значення «Грунтозахисне лісонасадження» м. Токмак Запорізької області, без передбаченого законом дозволу, здійснив незаконну порубку лісодеревини.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Зображення ілюстративне.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.