середу, 5 січня 2022 р.

Працівники поліції Токмака працюють у повному складі та штатному режимі

Головне управління Національної поліції в Запорізькій області розповсюдило інформацію, про те що працівники поліції у м. Токмак працюють у повному складі та штатному режимі. 

Нагадаємо, що  31 грудня ми повідомляли про те, що токмацькі поліцейські заявили про своє звільнення, написавши 38 рапортів (з 56 працівників особового складу). Під час розмови з керівництвом головного управління Нацполіції Запорізької області було обіцяно вирішення питань матеріального забезпечення тощо. Тоді ж керівник обласної поліції Микола Лушпієнко зазначав, що рапорти складені юридично неправильно і прохав поліцейських не робити емоційних поспішних рішень, щодо звільнення.

Відтак, з цього приводу ГУНП в Запорізькій області розповсюдило таку інформацію:

«Інформація щодо масового надання рапортів на звільнення поліцейськими відділу № 3 Пологівського районного відділу поліції – не відповідає дійсності. Навіть більше, ми фіксуємо штучне та планомірне просування неправдивої інформації з метою дискредитації службової діяльності поліцейських підрозділу, а також обласної поліції в цілому.

31 грудня поліцейські відділу № 3 Пологівського районного відділу поліції, дійсно, заявили про певні невдоволення станом матеріально-технічного забезпечення та рівнем оплати за понаднормове несення служби. В ході спільного обговорення проблемних питань було вирішено через профспілкову організацію направити колективне звернення від поліцейських до депутатського корпусу, Кабінету Міністрів України, міністру МВС та Президенту України щодо покращення матеріально-технічного забезпечення працівників ОВС.

На теперішній час працівники підрозділу поліції несуть службу в штатному режимі. Жодного рапорту щодо звільнення з ОВС до апарату ГУНП в Запорізькій області не надходило.

Місцеві поліцейські, як і інші працівники ГУНП в Запорізькій області, залишаються вірні Присязі та продовжують діяльність відповідно до своїх службових обов’язків». Про це повідомив відділ комунікації поліції Запорізької області.

І поліцейські, і громадськість сподіваються на вирішення озвучених проблемних питань, які є актуальними, як з`ясувалося, для всіх регіонів України.

Віталій Голод.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.