суботу, 22 січня 2022 р.

Фотографії нашої землячки Людмили Шамрай виставлені на міжнародному фотобієнале у Києві

З  22 січня в Українському домі у Києві працює виставка-фотобієнале. Серед найкращих робіт, що пройшли відбір на міжнародному конкурсі від газети "День" і експонуються на виставці – фотороботи нашої землячки Людмили Шамрай із села Лагідне Молочанської громади.

Людмила – журналістка і фрілансер, працювала у газеті «Дніпро вечірній», вела Блог особливої мами на BBC news Україна. У 2020 році вона стала учасницею XXII міжнародного конкурсу від газети «День», на який учасники представляли фотороботи на тему «Антидот» – свого бачення протиотрути від вірусу, від нерозумної політики і від життєвих проблем, спричинених пандемією. 

Якраз через карантин публічну виставку і підбиття підсумків конкурсу торік не робили, а вирішили поєднати конкурси за 2020 і 2021 роки і визначити авторів найкращих робіт одразу за два роки. 

«Перша частина моїх фотографій була у номінації «Фото з історією» про Кохання, яке все перемагає — фото на весіллі пораненого бійця у реанімації лікарні імені Мечникова (Це фото віднесено до 10-ти кращих!, - ред.). Друга частина фото у номінації «Світ очима дітей», під робочою назвою «Маленький хлопчик у великому місті». Це про мого Богдана. Дитину, яка виглядає як всі звичайні діти, але він все ж таки інший. І що суспільству варто приймати дітей такими, якими вони є, емоційними, нестримними, галасливими», — розповідає пані Людмила. 

Роботи Людмили Шамрай були відібрані для виставки, її запрошено на підбиття підсумків фотоконкурсу, а те, що вони вже пройшли відбір і представлені в Українському домі на виставці, вже багато значить. 

Виставка триватиме з 22 січня до 6 лютого. А ми вітаємо пані Людмилу і бажаємо успіхів у її творчості!



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.