неділю, 9 січня 2022 р.

У сусідній громаді розгромили сільраду

5 січня до відділення поліції №1 (смт. Чернігівка) Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що вона виявила розбиті вікна в приміщенні коишньої сільської ради в селі Новополтавка Чернігівської громади.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Попередньою перевіркою правоохоронці встановили, що в ніч з 4 на 5 січня невідомий розбив чотири скла в віконних рамах в адміністративній будівлі Новополтавського старостинського округу Чернігівської селищної ради Бердянського району Запорізької області.

В ході оперативно-пошукових заходів поліцейські встановили особу порушника. Ним виявився 17-річний місцевий хлопець, який раніше на профілактичному обліку в поліції не перебував.

Відомості про вказане правопорушення працівниками сектору дізнання внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення (проступку), передбаченого ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє Бердянський райвідділ поліції


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.