вівторок, 18 жовтня 2022 р.

Верховна Рада ухвалила важливу Постанову, яка допоможе відновити виплату зарплати токмацьким освітянам

Токмацькі освітяни вже четвертий місяць без заробітної плати. В ситуацію втрутився нардеп Мельник.

Сьогодні Верховна Рада України на пленарному засіданні ухвалила важливу Постанову «Про здійснення начальником Токмацької міської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області повноважень, передбачених частиною другою статті 10 Закону України "Про правовий режим воєнного стану"».

В Токмацькій ОТГ склалася ситуація, коли сотні освітян нашої громади не отримують заробітну плату. Керівниця відділу освіти Токмацької ОТГ стала колаборанткою та свідомо зупинила виплати всім «незгодним» працівникам освіти.

Багато освітян залишилися в окупованому місті, але відмовилися співпрацювати з окупантами навіть під тиском. Це заслуговує на величезну повагу. Вирішенням цієї проблеми одразу зайнявся народний депутат від нашого округу Павло Мельник. Освітяни повинні отримати виплату заробітної плати у повному обсязі за весь період і у найкоротший термін.

Він направив відповідні депутатські звернення керівнику Офісу Президента та Голові профільного Комітету ВРУ. За ці дні Павлом Вікторовичем проведена титанічна робота, адже проект постанови надійшов до Верховної Ради України в понеділок - 17 жовтня, а вже 18 жовтня ухвалено цей документ в Парламенті.

Відтепер у начальника Токмацької міської військової адміністрації є всі важелі для розв'язання питань функціонування комунальних закладів, а також подолання питання щодо нарахування заробітної плати вчителям.

«Щиро дякую колегам за підтримку цієї важливої постанови»,- підсумував нардеп Мельник. Щира подяка тим освітянам, які залишилися вірними Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.