понеділок, 8 серпня 2022 р.

Навіщо окупанти викрали голову виборчої комісії Михайла Свіща?

Підтвердилася інформація про викрадення токмачанина Михайла Свіщо. Земляки повідомляють, що востаннє він був на зв’язку 30 липня. Де російські фашисти утримують 71-річного Михайла Васильовича – невідомо.

Звісно, й причин викрадення ми не знаємо. Але ніяких причин і не може бути! Женевськими конвенціями заборонено військовим країни-окупанта чіпати цивільних. І все!

Михайло Свіщо є головою Токмацької міської територіальної виборчої комісії. Можна здогадатися, що напередодні анонсованих окупантами «референдумів», багаторічний голова ТВК просто стане свідком незаконних дій і фальсифікацій з боку рашистів та колаборантів.

Він то як ніхто знає порядок створення сорока виборчих дільниць у місті та у кожному селі, особливості роботи зі спостерігачами від всіх партій, порядок роботи виборчих дільниць у єдиний день голосування. Щось підказує, що абсолютно кожен пункт окупантами буде порушено.

Знають це і двоє членів комісії - Гослінський та Щепащенко, які зараз прислужують російським фашистам, і які допомагають окупантам надурити токмачан з цим фальшивим «референдумом».

А може рашисти хочуть добитися від Михайла Васильовича відмови від головування у ТВК? Щоб оті двоє «вершили процес» так як вигідно їм і всупереч волі токмачан?

Що прийде у голову російським окупантам, можемо лише здогадуватися. Десятки токмачан вони тримали у своїх застінках і катували. 

Прямо скажемо, з першого дня окупації рашисти були шоковані, що на Запоріжжі їх не зустріли хлібом-сіллю, бо їм телевізор розказував зовсім інше. А вийшло навпаки: лише одиниці токмачан стали колаборантами, а переважна більшість земляків хоче, щоб якнайшвидше рашисти забралися з нашої землі!

Віталій Голод.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.