суботу, 6 серпня 2022 р.

У окупантів нічого не виходить з референдумом, тому його задумують розтягнути на 7 днів

Окупанти мають намір проводити псевдо-референдум 7 днів. Стало відомо про плани, які обговорює окупаційна влада. Про це розповів законний міський голова Мелітополя Іван Федоров.

- Старші по будинках у супроводі автоматника чи співробітника міліції, ФСБ обійдуть квартири та опитають мешканців. Ось як виглядатиме цей псевдо-референдум. І ми чітко розуміємо, що робиться це для того, щоб за 7 днів намалювати ту цифру, яку їхні політичні ляльководи захочуть побачити у підсумку, – повідомив Іван Федоров у прямому ефірі національного телебачення.

Міський голова подякував усім жителям Мелітополя, які не підтримують окупаційну владу. І озвучив результат першої пробної проходки по квартирах. За те, щоб бути з росією, висловилися не більше 10% городян. І це при тому, що половина мешканців міста із 150 тисяч населення виїхали із Мелітополя.

- Наголошую на тих, хто повівся на копійки, які вам пропонують рашисти за участь у підготовці до псевдо-референдуму. Вони точно не варті 10 років ув'язнення, - сказав Федоров.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.