суботу, 13 серпня 2022 р.

Партизани оголосили полювання на організаторів референдуму

Останніми днями підпільники завдали кілька ударів по організаторам т.зв. референдуму та відомим колаборантам у Мелітополі та Бердянську.

Початок серпня став останнім одразу для кількох колаборантів та організаторів псевдо-референдумів на тимчасово окупованих територіях. 9 серпня українські партизани ліквідували двох колаборанток, які входили до так званої “комісії з підготовки референдуму” в Плодородненській громаді.

Вчора у Мелітополі внаслідок вибуху втратив дупу в прямому розумінні цього слова колаборант Олег Шостак, який відповідав за пропагандистський напрямок у процесі організації псевдо-референдуму.

Раніше українські підпільники підірвали вибуховий пристрій біля відділення поліції у Бердянську.

"Ми й надалі організовуватимемо підривну діяльність, доки окупанта не буде остаточно знищено. Ви тут чужі, а ми серед вас. Радійте, що обійшлося без жертв, але на цьому ми не зупинимося”, - таке повідомлення опублікував анонімний канал “Бердянська партизанська армія”.

Наші джерела в українському підпіллі повідомляють, що знищуватимуть колаборантів, хто бере участь у підготовці так званого референдуму., - повідомляє партизанська армія.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.