субота, 4 грудня 2021 р.

З магазину викрали алкоголю на 4 тисячі

2 грудня до відділення поліції № 3 (м.Токмак) Пологівського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся охоронець одного з магазинів міста Токмак із заявою про викрадення алкогольних напоїв з прилавку магазина. 

Як повідомляє прес-офіцер Пологівського РВП Юлія Петренко, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група разом з працівниками сектору реагування патрульної поліції. Правоохоронці за допомогою камери відео спостереження встановили особу зловмисника, який відкрито незаконно заволодів спиртиними напоями, завдавши матеріального збитку на суму близько 4 тисяч гривень. Ним виявився 29-річний мешканець міста Токмак, який страждає на психічні розлади, знаходиться на обліку у лікаря психіатра та неодноразово проходив лікування у відповідних закладах. В ході проведених оперативних заходів працівники сектору реагування патрульної поліції викрили чоловіка у його сусідки. Викрадене вилучено та направлено до експертної установи.

За даним фактом слідчим відділення поліції № 3 Пологівського районного відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Вирішується питання про вручення фігуранту повідомлення про підозру. Слідчі дії тривають.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.