середу, 5 липня 2023 р.

Мелітопольські поліцейські і СБУ вирахували та затримали зрадника

Оперативники разом зі слідчими СБУ отримали інформацію про мешканця Маріуполя Руслана Джантімірова, який під час бойових дій в місті виїхав до Мелітополя, де влаштувався на службу до окупаційної поліції. 

Згодом він знову втік на підконтрольну українській владі територію. Певно, зрозумів, що рашисти у Мелітополі ненадовго. Контроль пройшов, бо інформації на той час про нього ще не було. Але зараз органи вже добре обізнані про всі процеси та події, що відбуваються в окупації. 

Відтак Служба безпеки затримала у Києві колаборанта. З'ясували, що він почав співпрацювати з рашистами наприкінці квітня 2022 року і його призначили «поліцейським патрульно-постової служби» місцевого підрозділу окупаційного «мвс рф».

На цій «посаді» зловмисник брав активну участь у каральних рейдах російських загарбників проти учасників руху опору в регіоні. Встановлено, що колаборант отримав вказівку виявляти місця перебування представників українського підпілля для проведення подальших облав. Зокрема, ворога цікавив рух під назвою «Жовта стрічка».

А вже у липні 2022 року колаборант, розуміючи невідворотність покарання за вчиненні злочини, вирішив «звільнитися» з лав псевдоустанови і переїхав на підконтрольну Україні територію. За даними слідства, зловмисник як переселенець прибув до Києва, де намагався переховуватись від правосуддя у своїх знайомих.

Під час проведення комплексних заходів співробітники Служби безпеки та Національної поліції встановили його місцезнаходження і затримали.

На підставі зібраних доказів фігуранту повідомлено про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність). Наразі він під вартою. Зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення.

Так буде з усіма прислужниками російських фашистів!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.