Служба 101 інформує

середа, 5 серпня 2020 р.

У Василівському районі на трасі сталося зіткнення 2 легкових автомобілів

За добу, 04.08.2020 року у Запорізькій області здійснено 776 викликів швидкої медичної допомоги.

2 серпня о 1:40 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області
надійшло повідомлення про те, що в селі Червоне поле відбулася
дорожньо-транспортна пригода за участю легковика

У м. Запоріжжя по вул. Шкільна чоловік 74 років порізав собі вени. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

У м. Запоріжжя по вул. Любисткова, жінка 85 років вдарила себе сокирою. На місці події працювала 1 реанімаційна бригада. Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рану лобної ділянки голови та була госпіталізована до МКЛЕ та ШМД.

У м. Запоріжжя 2-є дітей, дівчинка 12 років та хлопчик 10 років під час гри на кам'яному кар'єрі випадково наступили на хімічну речовину. На місці події працювала 1 педіатрична бригада. З хімічними опіками стоп постраждалі були госпіталізовані до лікарні.

У м. Приморськ сталося зіткнення 2 легкових автомобілів. На місці події працювали 2 фельдшерські бригади. Постраждали 4 особи: жінки 37 та 61 року та діти 8 і 14 років. Вони отримали травми легкого ступеню і були госпіталізовані до лікарні.

У Василівському районі на трасі сталося зіткнення 2 легкових автомобілів. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Медична допомога була надана 4 особам: чоловікам 59, 19 та 61 років та жінці 45 років. Постраждалі отримали незначні травми.

У с. Привольне Мелітопольського району жінка 77 років впала з дерева. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала отримала закриту травму поперекового відділу хребта, травму нирок та розрив селезінки і була госпіталізована до лікарні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.