Служба 101 інформує

пʼятниця, 10 квітня 2020 р.

Тестування перед великою дезінфекцією міста Токмака

Дезінфекція вулиць Токмака.

Сьогодні зранку, 10 квітня, токмачани помітили у центрі міста автомобіль, що розпиляв дезінфікуючі засоби. Одразу заспокоїмо земляків і застережемо від паніки – захворювання на коронавірус у місті немає!

Дезінфекційні заходи з хлормісткими речовинами провели працівники ФОП «Гуменюк». Але, як уточнив у розмові з нами підприємець Євген Гуменюк, зараз поки триває випробування машини у роботі.

Детально розповів про це начальник управління комунального господарства Токмацької міської ради Ігор Нікітенков. За його словами, спеціального автомобіля для таких заходів у місцевому відділі ДСНС немає, тому почали налагоджувати наявний МАЗ.

Вчора його випробували на вул. Карла Лібкнехта, регулювали розприскувачі та витрати дезінфікуючого розчину (за рекомендацією фахівців відділу лабораторного центру санітарної служби, на квадратний метр площі треба виприскувати 1,5 літра розчину).

Сьогодні зранку автомобіль "пройшов" повністю вулиці Шевченка та Центральну (з обох боків проїжджої частини), частково вул. Василя Вишиваного та Гоголя, два автомобільні кільця у центрі міста.

Так само фахівці спробують використати інші подібні авторозприскувачі, що є на підприємствах міста.

Після остаточної підготовки буде відпрацьовано схему руху обробки вулиць Токмака.

Підготував: Віталій Голод.

Фото: Олександра Костюка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.