Служба 101 інформує

вівторок, 28 червня 2022 р.

Рашисти намагаються переконати, що їхнє насилля викличе любов до росії. Ні, тільки презирство!

Жителі тимчасово окупованої Токмаччини протистоять російським окупантам можливими доступними методами. Наприклад, у Токмаці розповсюджують патріотичні листівки. Звісно, рашисти зі зброєю в руках продовжують терор.

Так, у селі Запоріжжя Молочанської громади двох місцевих жителів, які зірвали російський прапор з будівлі місцевої школи, змусили повісити його назад під ескортом озброєних російських солдатів.

Знаю особисто, що зрадників рідної землі у нашому селі одиниці. А ці мужики поступили по совісті, як поступила б більшість жителів села. Ось тільки коли на беззбройних людей спрямована зброя, виявляти патріотизм неможливо.

А те, що відбулося, окупанти продемонстрували на пропагандистських каналах, нібито прапор зірвали хулігани, а потім "ввічливі люди" їх переконали розкаятися і повісити прапор назад. Все це розраховано на людей, які не можуть мислити. У росії такі всі, бо за них думає телевізор.

Насправді, окупація нашої землі росіянами зробила гірше всім і кожному. Ніхто не скаже, що йому  стало краще -  ні аграрій, ні робітник, ні педагог, ні лікар. Навіть найбільш проросійським персонажам стало гірше.

І тільки російські окупанти намагаються себе переконувати, що їхнє насилля викличе любов до росії. Ні, тільки презирство!

Віталій Голод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.