Служба 101 інформує

вівторок, 4 серпня 2020 р.

Події в області за добу 3 серпня

За добу, 03.08.2020 року у Запорізькій області здійснено 753 виклики швидкої медичної допомоги (ШМД), усього з початку року здійснено 179612 викликів бригад ШМД, повідомляє КНП "ТМО " ОЦЕМД та МК" ЗОР.

У м. Запоріжжя по вул. Іванова 105, перекинулось легкове авто. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждав чоловік 29 років, водій автомобіля. Він отримав пошкодження поперекового відділу хребта, пошкодження внутрішніх органів, закриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований до МКЛЕ та ШМД.

2 серпня  близько 5 ранку до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області
надійшло повідомлення про те що, в селі Троїцьке сталася ДТП за участю мотоциклу

У м. Запоріжжя по пр. Соборний сталося падіння велосипедиста, чоловіка 34 років. На місці події працювала 1 кардіореанімаційна бригада. Постраждалий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, рану скроневої області голови та був госпіталізований до МКЛЕ та ШМД.

У м. Мелітополь по вул. Інтернаціональна сталося зіткнення мотоцикла та легкового авто. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждав чоловік 32 років, водій мотоциклу. Він отримав закриту травму правого колінного суглобу та був госпіталізований до лікарні.

У м. Мелітополь по вул. Івана Алексєєва автомобіль "Газель" наїхав на пішохода, жінку 81 року. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждала з закритою травмою правого плеча була госпіталізована до лікарні.

У с. Степок Якимівського району сталося зіткнення 2 легкових авто. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждала жінка 48 років, пасажир одного з авто. Медична допомога ій була надана на місці пригоди.

У м. Мелітополь між вул. Вакуленчука та Леваневського сталося зіткнення легкових авто. На місці події працювала 1 лікарська бригада. Постраждав чоловік 80 років, пасажир одного з авто. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травму шийного відділу хребта та був госпіталізований до лікарні.

У Пологівському районі на трасі Маріуполь-Оріхів сталося зіткнення 2 легкових авто. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждав чоловік 44 років. Він отримав закритий перелом правого плеча, правого передпліччя, різану рану лівого плеча та був госпіталізований до Пологівської лікарні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.