Служба 101 інформує

пʼятниця, 5 червня 2020 р.

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВВОДИТЬСЯ ЧЕРГОВЕ ПОМ’ЯКШЕННЯ КАРАНТИНУ

В Online режимі відбулось засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області.

Учасники засідання обговорили епідемічний стан та продовження карантину на території Запорізької області, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 та запровадження подальших пом’якшувальних заходів.

Як доповів заступник директора Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України Олександр Мащак, ситуація з захворюваністю в області стабілізується, на ранок 4 червня у Запорізькій області зареєстровано 469 лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19. На сьогодні виписано зі стаціонарів 269 хворих, зафіксовано 14 летальних випадків. На лікуванні знаходиться 185 осіб.

Перейти до магазину
За підсумками обговорення було вирішено запровадити нові послаблення протиепідемічних заходів, а саме, з 5 червня дозволяється:...читати далі... 

До відомаПРОТОКОЛ (№20 від 5 червня 2020 року) МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ МІСТА ТОКМАКА. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.