Служба 101 інформує

середа, 15 квітня 2020 р.

Прокуратура домоглася скасування виправдувального вироку суду відносно мешканця м. Токмак за незаконне виготовлення та зберігання наркотику

Так, вироком Токмацького районного суду громадянина Л., 1979 року народження, виправдано у зв’язку з недоведеністю його вини у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України –  незаконне виготовлення та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу – концентрату з макової соломи (екстракційного опію).

Із цим вироком не погодився прокурор у провадженні, яким було внесено апеляційну скаргу з мотивів невідповідності висновків суду фактичним обставинам кримінального провадження та істотним порушенням вимог кримінального процесуального законну.

Із такою вимогою обвинувачення погодився Запорізький апеляційний суд і своєю ухвалою від 25.03.2020 скасував виправдувальний вирок та  направив кримінальне провадження на новий судовий розгляд. 

Заступник керівника О. Усатий.


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.