Служба 101 інформує

середа, 15 квітня 2020 р.

Пологівські лікарі про стан жительки Молочанська, захворілої на коронавірус

Як повідомлялося раніше, жителька Молочанська потрапила до інфекційного відділення Токмацької багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування з пневмонією. 

Після результатів аналізів і діагностування у неї коронавірусної хвороби її перевезли до Пологівської БЛІЛ, оскільки ця лікарня визначена для лікування пацієнтів з таким діагнозом.

За словами головлікаря Пологівської лікарні Романа Кравченка, зараз стан пацієнтки стабільний – повідомляє Районка.

Хворій було зроблено контрольне рентгенологічне обстеження легенів, яке показало що проявів пневмонії у пацієнтки немає. 

Температура та сатурація у жінки в нормі, вона продовжує отримувати антибактеріальну терапію, - заявив головлікар, і додав. - Вона повернеться додому лише після того, як ми отримаємо поспіль два негативних результати ПЛР-дослідження. Пацієнтка знаходиться в інфекційному відділенні, у боксі з оглядовим віконечком, з окремим входом та санвузлом. Стан її повністю задовільний.

Стан пологівської поліцейської, яка захворіла на коронавірус, наразі також задовільний. Жінка отримувала лікування вдома, сьогодні їй набагато краще, - стверджують пологівські лікарі.


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.