Служба 101 інформує

неділя, 12 квітня 2020 р.

Рішення ТЕБНС району – забезпечити, організувати, встановити, уточнити, посилити

10 квітня о 22:00 на території міста Молочанськ підтверджено перший випадок захворювання на COVID-19.

11 квітня відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБНС) Токмацького району.

На порядку денному було питання щодо посилення заходів з запобігання поширення захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

За результатами засідання комісія вирішила:

1. Комунальному некомерційному підприємству «Молочанський центр первинної медико-санітарної допомоги» Токмацької районної ради забезпечити неухильне виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України від 28.03.2020 № 722 «Організація надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу (COVID-19)» (зі змінами).

2. Молочанському міському голові негайно організувати проведення заходів з дезінфекції під’їздів багатоквартирних житлових будинків та прибудинкової території, проїжджої частини та тротуарів.

3. У разі збільшення кількості лабораторно підтверджених захворювань на COVID-19 на території міста Молочанськ встановити контрольно-пропускні пункти.

4. Відповідальним особам уточнити обсяг фінансування на утворення та діяльність контрольно-пропускних пунктів, що створюються на кордоні карантинної зони.

5. Органам місцевого самоврядування посилити роз’яснювальну роботу серед населення та суб’єктами господарювання щодо неухильного виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2"(зі змінами).


Всі новини з цього сайту концентруються в одному місці – фейсбук групі «Наше місто Токмак», вступай до групи і дізнавайся про оновлення перший.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.