Служба 101 інформує

понеділок, 13 квітня 2020 р.

З початку року надходження військового збору по м. Токмак, Токмацькому та Чернігівському районах – 3,2 мільйона гривень

З початку року надходження військового збору у Запорізькому регіоні склали 153 мільйони 340 тисяч гривень. І це без показників великих платників податків Запорізького управління Офісу ВПП ДПС. 

За інформацією Головного управління ДПС у Запорізькій області, запоріжці збільшили сплату військового збору порівняно з першим кварталом 2019 року на 15,5 мільйона або на 11%.

У березні запорізькі платники спрямували до держбюджету 53,6 мільйона, це на 5,8 мільйона або на 12% більше, ніж у березні попереднього року.

З початку року майже 79 мільйонів гривень від загальної суми надійшло від суб'єктів господарювання м. Запоріжжя, від підприємств і підприємців м. Енергодар, Кам’янсько-Дніпровського та Великобілозерського районів скарбниця отримала 25,5 мільйона, м. Мелітополь, Мелітопольського та Веселівського районів – 13,5 мільйона, м. Бердянськ, Бердянського та Приморського районів – майже 10 мільйонів, Пологівського, Більмацького та Розівського районів – 4,5 мільйона, Василівського та Михайлівського районів – 4,1 мільйона, Вільнянського, Новомиколаївського районів – 4 мільйони, Оріхівського та Гуляйпільського районів – 4 мільйони, м. Токмак, Токмацького та Чернігівського районів – 3,2 мільйона, Якимівського та Приазовського районів – 3 мільйони, Запорізького району – 2,8 мільйона.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.