Служба 101 інформує

вівторок, 10 березня 2020 р.

Вирок суду токмачанину: Шість років позбавлення волі з конфіскацією всього майна за зберігання та збут психотропних речовин

Суд виніс вирок мешканцю м. Токмак за зберігання та збут психотропних речовин.

За результатом забезпечення Токмацькою місцевою прокуратурою належного процесуального керівництва досудовим розслідуванням та підтримання обвинувачення,Токмацьким районним судом ухвалено обвинувальний вирок відносно мешканця м. Токмак за вчинення злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речових).

Як раніше повідомлялось, даний громадянин на початку 2018 року, у м. Токмак,  діючи з корисливих мотивів, налагодив торгівлю психотропною речовиною «метамфетамін».
Токмацьким відділенням поліції, за процесуального керівництва Токмацької місцевої прокуратури,шляхом проведення комплексу слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій, було задокументовано 2 епізоди збут психотропної речовини «метамфетамін», цим мешканцем м. Токмак. При останньому продажу зловмисника було затримано у порядку ст.208 КПК України, та в подальшому слідчим суддею Токмацького районного суду обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту. 

Суд, 11.02.2020, враховуючи всі обставини кримінальної справи та надані прокурором докази, визнав зловмисника винним та призначив йому покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Токмацька місцева прокуратура.

Зображення має ілюстративний характер.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.