Служба 101 інформує

вівторок, 17 березня 2020 р.

Поліція Запорізької області інформує про вимушені карантинні заходи


Поліція Запорізької області інформує про вимушені карантинні заходи. Так, призупинено особистий прийом громадян керівництвом ГУНП, а також територіальних підрозділів поліції. Прохання поставитись із розумінням до обмежень.

У зв’язку із заходами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», а також рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області, тимчасово призупинено роботу громадської приймальні Головного управління Національної поліції в Запорізькій області та особистих прийомів громадян керівниками територіальних відділів і відділень поліції.

Громадяни, які мають бажання звернутися до керівництва ГУНП в Запорізькій області, можуть надати заяви, скарги чи пропозиції:

-  на поштову адресу: «ГУНП в Запорізькій області, вул. Матросова, 29, м. Запоріжжя, 69005»;
- через скриньку для звернень громадян, яка розташована на вході в приміщення Головного управління Національної поліції в Запорізькій області за адресою: місто Запоріжжя, вул. Матросова, 29;
- на офіційну електронну адресу: info@zp.npu.gov.ua.

Громадяни, які мають бажання звернутися до відділів чи відділень поліції, можуть надати заяви, скарги чи пропозиції на поштові та електронні адреси підрозділів, вказані на офіційному сайті (за посиланням: https://zp.npu.gov.ua/konataktu.html )

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.