пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Про припинення повноважень та визнання обраними нових депутатів Токмацької районної ради. (ДОКУМЕНТ)


Постанова №48
Токмацької районної виборчої комісії від 13 лютого 2020 року
«Про припинення повноважень та визнання обраними нових депутатів Токмацької районної ради»

До Токмацької районної виборчої комісії 12 лютого 2020 року надійшло рішення від керівного органу політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина», в якому вони інформують про прийняття рішення:

1.Відкликати за народною ініціативою депутатів Токмацької районної ради Запорізької області, обраних на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року шляхом висування від районної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Катречка Сергія Дмитровича та Долі Петра Петровича.

На своєму засіданні 13 лютого 2020 року, розглянувши вказані документи, Комісія встановила:

На підставі п.3, ч.2, розділу ХХХХІІ Прикінцевих та перехідних положень Виборчого кодексу України, відповідно до ч. І ст.90 Закону України «Про місцеві вибори», дострокове припинення повноважень депутата повинно відбуватись на підставі і в порядку передбачених Конституцією та законами України. Виборча комісія зобов'язана діяти лише на підставі і в порядку передбачених Конституцією та законами України.
Відповідно до п.1,ч.1,ст.5 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» повноваження депутатів місцевої ради можуть припинятись достроково без рішення відповідної ради у зв'язку з його відкликанням виборцями. Надані документи являються підтвердженням того, що повноваження Катречка Сергія Дмитровича та Долі Петра Петровича, як депутатів Токмацької районної ради припиняються. Відповідно до ч. І ст.90 Закону України «Про місцеві вибори», Постанови ЦВК від 02 жовтня 2015 року № 381 «Про роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ» черговості кандидатів у депутати у виборчих списках місцевих організацій партій, на підставі складеного протоколу Токмацької районної виборчої комісії від 30 жовтня 2015 року про результати виборів Токмацької районної ради у багатомандатному виборчому окрузі, постанови Токмацької районної виборчої комісії Запорізької області «Про результати виборів депутатів Токмацької районної ради у багатомандатному виборчому окрузі» від 30 жовтня 2015 року № 38, Постанови Токмацької районної виборчої комісії № 47 від 13 лютого 2020 року Токмацька районна виборча комісії Запорізької області постановляє:

1.Визнати, обраним депутатом Токмацької районної ради на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року у багатомандатному виборчому окрузі від Токмацької районної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».
Гроздєва Іллю Дем'яновича - громадянина України, 11.08.1961 р. н., освіта вища, директор фермерського господарства «Токмацьке 2010», проживає с. Нове, Токмацького району Запорізької області, член політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

2. Визнати, обраним депутатом Токмацької районної ради на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року у багатомандатному виборчому окрузі від Токмацької районної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».
Кіпка Юрій Іванович — громадянина України, 24.09.1977 р. н., освіта вища, директор ВАТ «КіпАгро», проживає с. Новопрокопівка, Токмацького району Запорізької області, член політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

3.У зв'язку з відсутністю умов, які перешкоджають набуття повноваження депутатом,провести реєстрацію Гроздєва Іллю Дем'яновича та Кіпку Юрія Івановича депутатами Токмацької районної ради і видати тимчасове посвідчення депутата.

4.Дану постанову надати Гроздєву Іллі Дем'яновичу та Кіпкі Юрію Івановичу та керівництву Токмацької районної організації політичної партії Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина».

5.Дану постанову надати до відділу Державного реєстру виборців Токмацької районної ради для надсилання до ЦВК.

6.Дану постанову про визнання Гроздєва Іллю Дем'яновича та Кіпку Юрія Івановича депутатами Токмацької районної ради оприлюднити шляхом опублікування в засобах масової інформації.

Голова Токмацької районної виборчої комісії Запорізької області В.Д. Ляхова

Секретар Токмацької районної виборчої комісії Запорізької області Л.П. Шкурупська


13 лютого 2020 року


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.